Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΚΑΜΕΡΕΣ–ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΠΑΝΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ... ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗ ΛΕΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Ορίστε λοιπόν,οι φωστήρες που εξουσιάζουν τον τόπο βρήκαν τη λύση για το πρόβλημα της εγκληματικότητας.Τοποθετώντας παντού κάμερες και μπάτσους προσπαθούν να ικανοποιήσουν τη μερίδα των πολιτών που ζητά περισσότερη ασφάλεια.Έχουν την ψευδαίσθηση ότι με τον τρόπο αυτό θα μειωθούν οι κλοπές και οι ληστείες τη στιγμή που βασιλεύει παντού η εξαθλίωση.
Όμως ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι η έξαρση της εγκληματικότητας οφείλεται στην αυξανόμενη φτώχεια και την ανεργία που οδηγούν πολλά άτομα στο έγκλημα προκειμένου να επιβιώσουν.
Οι χαρακτηριζόμενοι αιμοδιψείς εγκληματίες συνήθως είναι θύματα της απάνθρωπης κοινωνίας των ανισοτήτων στην οποία ζούμε.Κανείς δε γίνεται κλέφτης ή ληστής για διασκέδαση.Όταν όμως ο λαός απαιτεί αυξήσεις στους μισθούς και οικονομική στήριξη για τους φτωχούς και τους άνεργους,οι εξουσιαστές ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν χρήματα.
Αν όμως δεν υπάρχουν χρήματα για το λαό τότε πως γίνεται να ξοδεύονται τεράστια ποσά για την αγορά καμερών και αστυνομικού εξοπλισμού,τη μισθοδοσία μπάτσων και ειδικών φρουρών;Ενώ δεν υπάρχει δεκάρα τσακιστή για τον κόσμο,το χρήμα ρέει άφθονο όταν είναι να βάλουν κάμερες πάνω απ' τα κεφάλια μας για να μετατρέψουν την καθημερινή μας ζωή σε big brother. Επίσης πάντα υπάρχει χρήμα για να πληρωθούν οι άνδρες των ΜΑΤ που θα μας λούσουν με χημικά και θα μας σπάσουν στο ξύλο αν τολμήσουμε να αντιδράσουμε ενάντια στην υποβάθμιση των ζωών μας.Τελικά για πόσο ηλίθιους μας περνάνε;
Το κράτος χρησιμοποιεί τα χρήματα απ' τους φόρους μας για να μας υποδουλώνει και να καταπνίγει κάθε διαμαρτυρία μας.Οι χειρότεροι κλέφτες και ληστές είναι οι ίδιοι οι εξουσιαστές και ο μεγαλύτερος φόβος των εκμεταλλευτών είναι μήπως μια μέρα ξυπνήσουν τα κορόιδα και ξεσηκωθούν εναντίον τους.
Γι' αυτό οι κάμερες και η αστυνομία έχουν ως στόχο να τρομοκρατούν τον καθένα μας και να του θυμίζουν ότι κάθε κίνησή του καταγράφεται. Έτσι όποιος τολμήσει να εξεγερθεί ενάντια στην καταπίεση και την αδικία θα μπορεί να συλληφθεί ανά πάσα στιγμή χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία και να τιμωρηθεί σκληρά για παραδειγματισμό.
Με πρόσχημα λοιπόν την αύξηση της εγκληματικότητας,η εξουσία ετοιμάζει μια εκμοντερνισμένη δικτατορία πολύ χειρότερη από αυτές του παρελθόντος καθώς πλέον θα μας παρακολουθούν μέρα και νύχτα τι λέμε και τι κάνουμε.
Θα πέσουμε στην παγίδα τους;Κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος οφείλει να αγωνιστεί ενάντια σε κάθε περιορισμό των ελευθεριών του και ενάντια σε κάθε καταπιεστή έχοντας ως τελικό του στόχο την πλήρη κοινωνική απελευθέρωση στο μέλλον.

       ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ!

Το κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στις 1/04/2011στη διεύθυνση http://eleftheria111.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου